5 baking soda tips. Wat kan je er eigenlijk mee doen?

5 baking soda tips. Wat kan je er eigenlijk mee doen?

Iedereen heeft het wel ergens in huis liggen: baking soda. Een ontzettend handig middel met eindeloos veel opties. Zo kan je het gebruiken om een cake mee te bakken, maar ook om je bloemen langer mooi houden.🌸 Benieuwd wat je er nog meer mee kan? Hier nog een paar ideeën:

Vind jij het ook altijd zo jammer als je bloemen al snel niet meer mooi zijn? Met een kleine theelepel baking soda in het water zorg je ervoor dat je boeket langer mooi blijft.

Is je deodorant op en heb je echt geen tijd om nieuwe te kopen? Smeer wat baking soda onder je oksel en je hebt een natuurlijke deodorant. Snel en ook nog eens duurzaam. Ook heb je verschillende recepten om deodorant te maken met baking soda. Hier een voorbeeld met maïzena, kokosolie, amandelolie en natuurlijk bakingsoda.

Meng 8 eetlepels maïzena en 8 eetlepels baking soda door elkaar. Smelt dan je kokosolie. Het hoeft niet helemaal vloeibaar te zijn, maar hoe zachter, hoe beter het mengt. Voeg dan 3 eetlepels amandelolie en de kokosolie aan het baking soda-mengsel. Even roeren, laten opstijven en klaar.

Nieuwe shampoo nodig? Baking soda to the rescue! Met een eetlepel baking soda en een beetje water heb je een super goedkope en milieuvriendelijke shampoo.

Met baking soda worden al je witte sokken even wit als toen je ze kocht. Voeg een paar eetlepels toe aan je wasmiddel en je was is weer zo goed als nieuw. Je kan ook vlekken aanstippen: wrijf de baking soda goed in en laat het een uurtje liggen. Hierna was je het weer in de wasmachine.

Zelfs bij een droge huid die behoefte heeft aan een gezichtsscrub kan je gebruik maken van baking soda. Meng drie delen baking soda met één deel water door elkaar. Breng dit aan op je gezicht en reinig het hierna met water.Gerelateerde artikelen

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment