Veelgestelde vragen

We helpen je graag op weg

Wat gebeurt er als ik me inschrijf op de wachtlijst?

We zijn heel blij met het grote aantal mensen dat interesse heeft in Pieter Pot. Hoe meer klanten, hoe meer impact we kunnen maken! De wachtlijst groeit elke dag en door de grote hoeveelheid aanmeldingen kunnen we niet iedereen in één keer blij maken. Vandaar dat er een wachtlijst is. Als je je hebt ingeschreven op de wachtlijst zullen we je via de nieuwsbrief regelmatig op de hoogte brengen van de vooruitgang en wanneer je kunt beginnen met bestellen. Wie het eerst komt wie het eerst maalt, dus sta je nog niet op de wachtlijst? Schrijf je dan hier in.

Wat is mijn plaats op de wachtlijst?

Houd de nieuwsbrief in de gaten, want via die weg brengen we je regelmatig op de hoogte van de vooruitgang en hoor je wanneer je kunt beginnen met bestellen.

Ik sta op de wachtlijst en ga verhuizen, moet ik dit doorgeven?

Het is wel goed om een adreswijziging door te geven, want soms organiseren we leuke lokale acties en daar kunnen we je dan van op de hoogte brengen! Vul het contactformulier in om je nieuwe postcode door te geven. Een adreswijziging verandert overigens niets aan jouw plek op de wachtlijst.

Ik wil mijn e-mailadres aanpassen, hoe doe ik dat?

Help, ik weet mijn wachtwoord niet meer!

Geen zorgen! Je kunt je wachtwoord resetten door op de wachtwoord vergeten-pagina je e-mailadres in te vullen, dan krijg je direct een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt kiezen. Overigens kun je niet inloggen als je nog op de wachtlijst staat. Pas wanneer je aan de beurt bent, ontvang je een uitnodiging om een account aan te maken. Je kunt dan inloggen en gelijk je eerste bestelling plaatsen!

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment