Veelgestelde vragen

We helpen je graag op weg

Wat zijn de afmetingen van de Pieter Potten?

Weckpot Mini 0.15L Diameter: 7.1 cm + Hoogte: 7.5 cm

Weckpot Small 0.5L Diameter: 13.5 cm + Hoogte: 11 cm

Weckpot Medium 1.0L Diameter: 13.5 cm + Hoogte: 18 cm

Weckpot Large 2L Diameter: 11.3 cm + Hoogte: 31 cm

Fles 0.5L Diameter: 7.8 cm + Hoogte: 23.5 cm


Moeten de stickers op de potten blijven zitten?

Het hoeft niet, maar we adviseren om dit wel te doen. Zonder sticker kunnen wij niet achterhalen om welk product het gaat wanneer je iets over het product wil weten, zoals de THT of voedingswaarde.

Er is een pot kapot aangekomen, wat nu?

Oops, da's balen... Ook al zijn we erg blij met onze glazen Pieter Potjes; glas blijft wel een kwetsbaar materiaal. We pakken de potjes zo voorzichtig mogelijk in, maar soms gaat er wel eens iets kapot. Als jij het ons laat weten door het contactformulier in te vullen (kies bij 'Waar gaat je vraag over?' voor 'Bezorgen'), dan zorgen wij dat zowel onze inpakkers als de PostNL Food bezorgers op de hoogte worden gebracht. Uiteraard ontvang jij een vergoeding. Het kapotte glas mag gewoon in de glasbak. Als de siliconen ring onbeschadigd is, ontvangen we deze wel graag terug bij jouw volgende bestelling. 

Moet ik mijn lege potten schoonmaken?

Nee! Wij wassen alle lege potten zorgvuldig af voor we ze opnieuw vullen, dus het is niet nodig om ze thuis af te wassen of in de vaatwasser te doen voordat je ze terugstuurt. Dat scheelt onnodig waterverbruik!

Jouw winkelwagen

×

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Subtotaal

Kies bezorgmoment